Kamionski prevoz robe

Drumski saobraćaj, a posebno kamionski prevoz, zasluženo se smatra najmobilnijim i najfleksibilnjim načinom teretnog transporta. Kamionski prevoz robe je praktičan jer su skoro svi postojeći skladišni objekti prilagođeni za ovu vrstu prevoza. Kamionski prevoz je takođe lako pratiti i nadgledati. Kamionski prevoz takođe dozvoljava individualni ili zajednički (zbirni) prevoz, što može u mnogome uticati na kvalitet, brzinu i nisku cenu prevoza kamionom manje količine tereta preuzotog od više korisnika.

Selidbe kamionom - prevoz robe kamionomKamioni u današnje vreme imaju sve boljei bolje karakteristike, kako po pitanju potrošnje i isplativosti, tako i u smislu zaštite životne sredine, a njima se roba može veoma jednostavn i brzo isporučiti na bilo kojoj lokaciji. Teret se u kamionskom prevozu može podeliti u pošiljke radi povećanja bezbednosti tokom isporuke čime se osigurava da najveći deo tereta dođe do tačke odredišta, čak i ako dođe do uticaja više sile. I što je najvažnije, drumski, odnosno kamionski saobraćaj drži lidersku poziciju i nudi najpovoljnije cene.

Transport pošiljki kamionima Selidbe i Prevoz KUM vrši na teritoriji Srbije i u inostranstvu. U stanju smo da obezbedimo kamionski prevoz, kako za mala preduzeća i pojedince, tako i za velike kompanije i grupe ljudi.

Pored samog prevoza robe, Selidbe i Prevoz KUM pruža i kompletne usluge i podršku u celom lancu snabdevanja, od izvora sirovina do proizvodnje, prevoza do skladišta i distribucije.

U okviru kamionskog prevoza robe Selidbe i Prevoz KUM može vršiti:

 • Kamionski prevoz rasute robe
 • Kamionski prevoz pakovane robe
 • Kamionski prevoz u Srbiji i inostranstvu
 • Individualni i zbirni kamionski prevoz

USLUGE SELIDBE
OSTALE USLUGE
 • Limo Servis

  Limo servis prevoz putnika

                                      Limo servis prevoz putnika

 • Skladištenje

  Skladištenje robe

  Ukoliko vam je potreban dodatni prostor za skladištenje...


BESPLATNA PROCENA SELIDBE