Limo Servis

TRANSFERI OD TACKE A DO TACKE B

Pružamo usluge prevoza putnika od jedne do druge destinacije sa posebnom pažnjom na udobnost i bezbednost uzimajući naše klijente iz mesta do mesta sto je moguće efikasnije. Naši vozaci imaju bogato znanje i dugogodišnje iskustvo i obučeni su da obezbede visok nivo usluga prevoza putnika. Posveceni smo da obezbedimo što kvalitetniji prevoz poslovnim klijentima kao i fizičkim licima u skladu sa njihovim potrebama sa ciljem da im putovanje učinimo što lakše i produktivnije. Naša kompanija će se potruditi da izadje u susret svim vasim potrebama tako što ce posvetiti posebnu pažnju svakom detalju u vezi transfera kako pojedinaca tj.fizickih lica tako i poslovnih delegacija kao i grupnih transfera.

Sta mozete ocekivati od nas?

Poslovnost:

Uz pristupačne cene za korporativne klijente dobijate pouzdane i sigurne usluge prevoza putnika kakve Vaše preduzece zaslužuje i treba da ima.

Poverenje:

Svi nasi vozači su upoznati sa diskrecijom, svi detalji u vezi vašeg koriscenja i kretanja vozila ostaju u tajnosti.
Tačnost:
Vreme je od sustinskog znacaja. Tacnost je jedan od nasih glavnih standarda i prema tome se nase usluge rukovode-uvek na vreme!
Pouzdanost:
Kroz pažljivo razmatranje vaših potreba, dobro planiranje uz pravi odabir vozila i vozača pouzdanost je zagarantovana.Usluge možemo pružiti kako na teritoriji grada Beograda tako i na teritoriji cele Srbije i većeg dela Evrope.

AERODROMSKI TRANSFERI

Nudimo usluge prevoza putnika do i od aerodroma “Nikola Tesla“ (BEG) kao i do i od aerodroma u zemlji i okruženju. Ukoliko planirate putovanje do aerodroma od vaše kuce, hotela, sa poslovnog sastanka, neke destinacije u gradu ili alternativno ukoliko vam je potreban prevoz sa aerodroma do neke destinacije u zemlji i inostranstvu mi vam nudimo usluge prevoza putnika visokog standarda bez premca. Aerodromski transfer podrazumeva dolazak na vasu kucnu ili poslovnu adresu, adresu hotela i sl. i brz i direktan prevoz do aerodroma prema vasem izboru ili bilo koje druge destinacije u zemlji i inostranstvu. Vaš, Selidbe i prevoz Kum.


USLUGE SELIDBE
OSTALE USLUGE
  • Limo Servis

    Limo servis prevoz putnika

                                        Limo servis prevoz putnika

  • Skladištenje

    Skladištenje robe

    Ukoliko vam je potreban dodatni prostor za skladištenje...


BESPLATNA PROCENA SELIDBE