O NAMA

Agencija za selidbe „Selidbe i Prevoz KUM“ viši usluge selidbi u Beogradu i na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu. Iskustvo, profesionalan odnos i kvalitet uz nisku cenu svakako su prednosti koje kao klijenti možete u potpunosti iskoristiti.

Selidbe i Prevoz KUM vrši:

 • selidbe  u Srbiji (Beograd i svi ostali gradovi)
 • selidbe i prevoz robe u inostranstvo
 • selidbe specifičnog tereta (klaviri, bilijarski stolovi, metalne kase, sefovi)

Od osnivanja 2004. godine stekli smo veliki broj klijenata koji su nam ostali odani i koji naše usluge koriste svaki put kada se za tim ukaže potreba. Kvalitet na prvom mestu je uvek najvažniji deo našeg posla. niska cena je samo plus za sve one koji žele da proces selidbe prepuste stručnjacima i da ne razmišljaju puno o tome..

Međunarodne selidbe

Međunarodne selidbe su veoma vašan deo našeg poslovanja. Ekipa profesionalnih vozača sa dugim iskustvom i vozni park tehnički ispravnih kombi vozila i kamiona spremna je da u svakom trenutku prati vaše preseljenje bilo da se selite u inostranstvo ili iz inostranstva u Srbiju.

Selidbe specifičnog tereta

Selidbe specifičnog tereta specifičnog tereta (klaviri, bilijarski stolovi, metalne kase, sefovi, TA peć) za Selidbe i Prevoz KUM ne predstavljaju problem. Prevoz ove vrste tereta može biti komplksan proces, a najmanja neopreznost može dovesti do oštećenja. Iskustvo kipa Selidbe i Prevoz KUM ovde dolazi do potpunog izražaja.

Selidbe i Prevoz KUM vam je na usluzi 24h. Kontaktirajte nas pomoću podataka sa kontakt za selidbe i prevoz stranice i saznajte odgovore na sva pitanja.


USLUGE SELIDBE
OSTALE USLUGE
 • Limo Servis

  Limo servis prevoz putnika

                                      Limo servis prevoz putnika

 • Skladištenje

  Skladištenje robe

  Ukoliko vam je potreban dodatni prostor za skladištenje...


BESPLATNA PROCENA SELIDBE